MEREU CU UN PAS INAINTE
prelungiți-vă sănătatea, protejați-vă fericirea,
păstrați-vă zâmbetul.
Implant pe viață
Soluții pentru toate danturile
Mereu cu un pas inainte
MEREU CU UN PAS INAINTE
prelungiți-vă sănătatea, protejați-vă fericirea,
păstrați-vă zâmbetul.
Implant pe viață
Soluții pentru toate danturile
Mereu cu un pas inainte
Ce este un Implant Dentar?
Este un sistem care se fixează în osul maxilarului și reprezintă rădăcina artificială pe care se construiește un dinte artificial.
Calitate
Implantul dentar reprezintă soluția optimă pentru tratamentul implanto-protetic clasic efectuat în două etape, sau modern cu încărcare imediată – conceptul One Day Implant.
Inovatie
Oferă soluții pentru înlocuirea oricărui dinte absent atât la maxilar cât și la mandibulă, fiind suficient de rezistent pentru zona molarilor dar în același timp oferind rezultate estetice foarte bune în zona frontală.
Beneficii
Minim Invaziv
Este o variantă de tratament biologică, ce nu implică intervenții asupra dinților vecini sănătoși.

Durabil
Estetica și funcționalitatea obținute în urma intervenției de inserare a implantului dentar au o foarte bună stabilitate în timp.
Tehnologie Avansata
Implantul poate fi aplicat în aceeași sedință cu extracția dentară (ceea ce înseamnă mai puține vizite la cabinet).

Individual
Implanturile pot elimina protezele dentare totale sau parțiale, asigură rezistența dinților, reduc pierderea osoasă, elimină adezivii și favorizează sănătatea gingiei și a dinților adiacenți.
01-
De ce DIO?
DIO Implant oferă o gamă de soluții pentru a acoperi fiecare afecțiune și indicație, permițând cel mai bun și mai eficient rezultat pentru fiecare pacient.
Beneficiile implanturilor MegaGen sunt evidente în special atunci când se ia în considerare încărcarea imediată cu lumina UV. Pe baza rezultatelor clinice extinse, noile protocoale de încărcare cu lumina UV permit pacienților să-și recupereze zâmbetul mai repede ca oricând indiferent de varsta, bolile cronice sau alte afectiuni.
02-
De ce DIO?
DIO Implant isi are originea in Coreea de Sud si are o istorie bogată în dezvoltarea de soluții inovatoare de implanturi care oferă performanțe chirurgicale superioare și a devenit rapid unul dintre principalii producători de sisteme de implanturi dentare de clasă mondială. Sunt prezenți in mai mult de 70 de țări in toată lumea.
03-
De ce DIO?
Experiența și colaborarea cu profesioniștii din domeniul dentar din întreaga lume, DIO Implant nu încetează să inoveze, să cerceteze, să dezvolte și să creeze noi soluții dentare. Dezvoltarea si imbunătățirea produselor DIO, este scopul nostru pentru care muncim zilnic.
Procedura
Inserarea implantului dentar este o procedură minim invazivă ce se realizează sub anestezie locală și în urma căreia va reluati activitatea zilnica.
Consultația inițială și alegerea implantului dentar

In vederea pregătirii intervenției de inserare a implantului dentar, pacientul va fi consultat de medicul chirurg/implantolog.

Acesta va analiza spațiul în care va fi aplicat implantul dentar și îi va recomanda pacientului efectuarea unui Computer Tomograf, precum și a unor analize uzuale de sânge.

După evaluarea tuturor acestor date, se va alege poziția exactă a implantului, dimensiunea acestuia precum și tipul de intervenție chirurgicală ce va fi realizată.

Procedura de inserare a implantului dentar

Cu ajutorul unui set de freze calibrate pe dimensiunea implantului se va crea un spațiu în os.
Implantul va fi inserat în acest spațiu prin înșurubarea lui, iar gingia va fi cusută la loc. În acest moment implantul se va afla în totalitate în os.
Timp de o lună până la 6 luni implantul se va osteointegra, adică se va forma os în jurul implantului.
Următoarea etapă este aceea de descoperire a implantului dentar, etapă în care medicul chirug va monta la nivelul implantului un dispozitiv ce va conforma gingia, astfel încât să capete un aspect natural.
Ultima etapă este aceea de protezare a implantului dentar.

Controlul periodic

După finalizarea tratamentului prin implanturi dentare, pacientul va fi chemat la consultații periodice la un interval de maximum 6 luni pentru a evalua starea de sănătate a gingiei și a osului din jurul implantului, precum și pentru a evalua modul în care implantul intră în contact cu ceilalți dinți prezenți.

Cum functioneaza?
Contacte:
Telefon: +373 76 06 06 07
Email: dio@super-dent.md
Adresa: Columna, 171 Chisinău, Moldova

Copyright 2021 © BlancOne Moldova | All Rights Reserved
Made on
Tilda